• Je bent van harte welkom in mijn ateliertje/showroom in de Hoogstraat 50 1e verdiep te Mechelen.
  • Ik ben er in principe op vrijdag van 10u tot 17u. Andere momenten zijn ook mogelijk op afspraak.
  • Zaterdag 27/11/21 kan je mijn creaties vinden in de SER Rozierensesteenweg 130 Overijse 🤩

Unieke ringen

Vermits WoW unieke juwelen maakt, zijn de ringen in 1 maat beschikbaar. De ringmaat wordt per ring vermeld. Heb je een andere maat nodig, kan je steeds informeren of die ring vergroot of verkleind kan worden. Sofie zal bekijken of dit kan. Dit is afhankelijk van het aantal maten groter of kleiner en van het feit of de ring al dan niet een edelsteen bevat. Eventueel kan de ring in een andere maat gemaakt worden. Dit vergt wel veel meer tijd.

Hoe bepaal je je ringmaat?

De ringmaat van je vinger kan bepaald worden met een set ringmaten bij een juwelier of goudsmid. De goudsmid  kan ook een ring meten op een ringstok. Thuis kan je zelf de binnendiameter nemen van een ring die goed past aan jouw vinger. Indien mogelijk, kies dan een ring van ongeveer dezelfde breedte. Let goed op dat je de meetlat netjes in het midden van de ring houdt. 

De omvang van je vinger wordt door een aantal factoren beïnvloeden. Bij warm weer zal een bestaande ring strakker rond je vinger spannen. Men ondervindt vaak dat ringen in de zomer knellen of in de winter te los zitten. Een bredere ring zal ook strakker rond je vinger zitten dan een dunnere ring. Bij een brede ring kies je dus best een halve tot een hele maat groter. 

extra informatie: https://en.wikipedia.org/wiki/Ring_size

Indien je een ring ontvangt en de maat is toch niet naar wens, neem contact op via wishorweed@telenet.be. Neem ook even de tijd om ons retourbeleid te lezen.