• Je bent van harte welkom in mijn ateliertje/showroom in de Hoogstraat 50 1e verdiep te Mechelen.
  • Ik ben er in principe op vrijdag van 10u tot 17u. Andere momenten zijn ook mogelijk op afspraak.
  • Zaterdag 27/11/21 kan je mijn creaties vinden in de SER Rozierensesteenweg 130 Overijse 🤩

Indien u een juweel of lampje van ons ontvangt en het voldoet niet aan u verwachtingen, neem dan met ons contact op via wishorweed@telenet.be. Het is altijd fijn om samen tot een oplossing te komen. Indien er geen oplossing gevonden kan worden, verwijzen we je graag naar ons retourbeleid.

Retourbeleid

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan WoW-wishorweed geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via wishorweed@telenet.be. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen  terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

 

“De producten die u via deze webwinkel koopt en die volgens de door u ingevoerde specificaties op maat gemaakt werden, vallen buiten dit herroepingsrecht. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.” Wat niet uitsluit dat u steeds contact met ons kan opnemen.